marți, 19 aprilie 2011

MINI FRIPTURI DE BERBEC CU MENTA

INGREDIENTE; ceapa verde, iaurt,condiment pt carne de vita,lamaie,menta,pulpa de berbec,sare,ulei de masline si usturoi.
MOD DE PREPARARE;
Pulpa de berbec se spala,se taie cuburi de aproximativ 5 cm. Se amesteca cu condimente pt carne de vita,suc de lamaie,sare,ulei de masline si usturoiul taiat marunt. Se toarna marinata obtinuta peste bucatile de carne si se introduce in frigider pt 3-4 ore. Se amesteca cu un blender iaurtul si ceapa verde taiata marunt si jumatate din frunzele de menta. Se prajesc bucatile de carne intr-o tigaie unsa cu putin ulei de masline.
Bucatile de carne se pun pe un platou intins cu cate o frunza de menta deasupra prinse in scobitori.
Se servesc calde, cu sos de iaurt si menta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu