Ingrediente
1/4 ceasca apa,
2 linguri ulei masline,
1/2 lingurita piper rosu, macinat,
1/4 lingurita sare,
30 g mozzarella taiata cubulete,
1 lingurita salvie tocata,
4 oua
Metoda de preparare
Intr-un bol, bate cu un tel ouale intregi cu sare, piper, salvie tocata si apa.
Incinge tigaia si pune doua linguri de ulei. Toarna jumatate din
compozitia pregatita si intinde-o in toata tigaia. Las-o sa se prajeasca
pana cand marginile se desprind de tigaie.
Ridica putin marginile, astfel incat ou nefacut, care a ramas la
suprafata omletei, sa se scurga in tigaie si sa se prajeasca inca 2
minute.
Acum presara jumatate din cantitatea de mozzarela (taiata cubulete)
peste jumatate din suprafata omletei si impatureste cealalta jumatate
peste ea. Las-o in tigaie maxim un minut si apoi scoate-o pe o farfurie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu