luni, 20 decembrie 2010

Craciunul reuneste toata familia, astfel incat mesenii sunt de regula numerosi in jurul cinei festive din aceasta ocazia. Pentru aceasta, este o buna idee ca aperitivele sa fie servite pe platouri, pentru a putea fiecare sa isi aleaga ce doreste.
Deoarece aceasta masa are o insemnatate aparte, grija cu care sunt aranjate platourile cu mancare este mai mare.
Cateva sfaturi pentru a avea o masa cu un aspect reusit:
- platourile pot sa fie atat mari, cat si mici, pentru a acoperi cat mai bine suprafata mesei
- platourile nu trebuie sa fie foarte incarcate; un fel de aperitiv nu trebuie sa fie ascuns de altul
- pentru a arata reusit puteti crea centrii de culoare in cadrul platourilor (de exemplu punind mai multe rosii cherry de un rosu aprins la un loc, sau bucati de gogosar rosu etc)
- puteti crea un contrast de culoare intre 2 jumatati ale platoului (de exemplu langa rosiile cherry se gasesc feliile galben pal de cascaval)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu