marți, 21 decembrie 2010

Oficial: Unirea s-a mutat la Chiajna

Antrenorul noii echipe se numeste Costel Orac, cel care a reusit sa promoveze si Unirea Urziceni in prima liga.

De la Unirea, in lotul celor de la Chiajna vor veni Todoran, Rusescu, Paduretu, Nicu, Muzac, Musat, Cernea, Blay si Balgradean.

"Proiectul nostru e pe termen lung, avem o baza cu 10 terenuri de antrenament, 2 sali de sport, hotel, sala de sport, tot ce trebuie pentru un club care se respecta. Stadionul e englezesc, singurul acoperit din tara. Numarul de locuri il facem in functie de spectatori. Are peste 5000 de locuri.", a declarat  Mircea Minea, primarul din Chiajna, la sportro.

Dintre jucatorii celor de la Chiajna, Trica si Dinita vor continua in prima liga, in timp ce Adrian Iencsi a fost pus pe liber.Bucsaru isi vede visul aproape indeplinit. A vandut jumatate din actiunile Unirii catre primaria din Chiajna, localitate in care echipa va evolua din primavara anului 2011.

Cele doua echipe nu pot fuziona in pauza de iarna, astfel ca Unirea Urziceni va juca la Chiajna, in timp ce Concordia va continua pana in vara in Liga 2, dar la Berceni.

Pe langa lotul de jucatori, Unirea merge la Chiajna si cu sistemele de supraveghere video si turnicheti, montate pana in aceasta iarna la Urziceni.

Antrenorul echipei va fi Costel Pana, cel care a reusit promovarea Unirii in Liga 1.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu