luni, 18 aprilie 2011

FRIPTURA DE BERBEC CU SOS ALB DE CIUPERCI

Ingrediente; ciuperci champignon proaspete , condimente pt carne de oaie sau de vita, piper alb, pulpa de berbec,sos alb de ciuperci, ulei, unt si vin alb.
Mod de preparare; se pregateste o marinata din condimente pt carne de vita sau oaie si ulei. Carnea se portioneaza si se unge cu marinata preparata. Se introduce la frigider pt minim 30 de minute,apoi se inabusa in ulei, dupa care se scoate in alt vas. Ciupercile se taie lame si se soteaza in uleiul ramas, se adauga unt si piper alb macinat, dupa care se adauga sosul alb cu ciuperci si spre sfarsitul fierberi , vinul. Se mai fierb la foc mic inca 10 min. Se adauga carnea de berbec si se mai fierbe inca 15 min.
Se serveste la platou sau farfurie cu diferite garnituri de legume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu